Rezidence Golf Hostivař - byty a domy na prodej v Praze

Představujeme

Za chvíli bydlíte

-30. 11. 2021

Nepropásněte poslední možnost koupě skvělého bydlení. V Rezidenci Golf Hostivař jsou na prodej poslední dva byty o velikosti 58 a 67 m2 a čtyři rodinné domy 5+kk. Výjimečná stavba v krásném prostředí splňuje veškeré požadavky na bydlení snů. A abychom zůstali trochu na zemi, je současně skvělou investicí do budoucna.

Lokalita, lokalita a zase lokalita. Hostivař je v tomto smyslu absolutní jednička. Blízkost centra města, ve kterém můžete být do 15 minut autem i MHD, a současně klidná čtvrť plná zeleně a možností sportovního vyžití, taková je Hostivař i sousedící Horní Měcholupy. Je to místo, kde se budete cítit bezpečně, kde můžete bez obav pustit děti ven, kde se dá jezdit na kole, chodit běhat nebo se toulat kolem přehrady na procházkách se psem. Máme tu řadu škol a školek, dostatek zájmových kroužků, skvělé restaurace, místní pivovar Hostivar, sportovní areály, plavecký bazén, multikino, nákupní centrum, polikliniky i další lékařské specialisty, zastávku vlaku a snadnou dostupnost výpadovek na Brno, Mladou Boleslav a Hradec Králové. A samozřejmě golfový areál, který dal Rezidenci jméno a který si své sousedy pěkně hýčká.

Byty, které jsou aktuálně k prodeji, jsou oba v přízemí a mají velké předzahrádky. Ke každému z nich patří sklep a garážové stání. Dispozice a vybavení bytu si můžete ladit podle svého vkusu a představ, stěhovat se budete moci na konci prvního čtvrtletí.

Rodinné domy, z nichž na prvním právě dokončujeme fasádu, mají všechny shodnou dispozici 5+kk, takže se do nich pohodlně naskládá i početnější rodina. U každého domu je krásná zahrada. Přímo v areálu najdete také dětské hřiště a hřiště pro volejbal, fotbal, beachvolejbal a tenis. Rezidence Golf Hostivař je areál s kontrolovaným vjezdem, místo, kde se sousedé navzájem znají a kde se budete od první chvíle cítit jako doma.

Pro vášnivé golfisty je bydlení vedle golfového hřiště jistě výzvou, pro všechny ostatní skvělou příležitostí.

Každý má o bydlení jiné představy, ale velmi často je spojuje touha po tom, aby to měli blízko do přírody, kousek do centra, aby měli kam zajít na kafe, cítili se tam v bezpečí, měli kde zaparkovat. Aby měli kolem bytu nebo domu nějaké sportovní vyžití, děti mohly šťastně běhat venku a aby měli kolem sebe samé milé sousedy.

Že to z ní jak z říše snů? Možná jo, ale my o takovém místě víme. Je v Praze. V srdci našeho golfového areálu v Hostivaři. Rezidence Golf Hostivař. ◾

 

Přijďte se přesvědčit

Vidíte se už na terase po úspěšně zahrané osmnáctce? Hledáte vhodnou investiční příležitost? Rádi byste se o projektu dozvěděli více a vybrali si z nabídky volných bytů? Zavolejte, rádi vás naším obytným areálem schovaným uprostřed golfového hřiště provedeme. Více informací a půdorysy jednotlivých bytů naleznete na www.rgh.cz.

Foto:  Vojtěch Vlk