libor.spacek Hickory Match Golf Hostivar #golf #hickory #hickorygolf #golfhostivar #golfprague #golfpraha #hickorymatch

Reportáž

#golfhostivar

-29. 11. 2020

V roce 2020 jste se vrátili ke golfu. Nebo ho hráli víc. Nebo s ním začali… To vlastně není důležité. Golf se stal jedním ze sportů, který jste mohli hrát i během nouzového stavu a v době vládních restrikcí, a my jsme rádi, že to byl mimo jiné i náš areál, který vám umožnil trávit hodiny na čerstvém vzduchu a alespoň na chvíli zaměstnávat hlavu radostnějšími věcmi. Třeba tím, jakou si vezmete hůl a jak daleko asi máte na green. Jak to víme? Rezervační telefon u nás zvonil od rána do večera a na sociálních sítích jsme ještě nikdy nebyli tak často označováni, jako právě v roce 2020. A jak se vám u nás hrálo? Podle všeho skvěle. Alespoň dle vašich recenzí na portále golfadvisor.cz. Děkujeme za ně.

 

Radek K.
Pěkné hřiště přímo v Praze, vždy dobře upravené a v dobré kondici. Přistavují nové jamky, takže o víkendech si zahrajete 12ku. Restaurace podává skvělé jídlo. Doporučuji.

František K.

Moje domovské hřiště splňuje maximálně očekávání na městské hřiště. Kvalita je na velmi vysoké úrovni. S otevřením 18 jamek to bude 100% 🙂

Jakub H.

Hezky upravené hřiště se skvělým servisem a krásnými greeny, které jsou letos opravdu rychlé. Hostivař je hřiště s výbornou vybaveností přímo v Praze, za adekvátní cenu a výstavba nové 18 vůbec neruší hru.

Tomáš V.

Už delší dobu jsem na Hostivaři nebyl a musím říct, že je hřiště stále v perfektní kondici a to i přesto, že zde probíhá výstavba celé 18. Hrál jsem nové 3 jamky a jsou opravdu hodně zajímavé. Greeny – letos jsem na lepších nehrál.

Marek T.

Na hostivařské hřiště se vždy těším a nebojím se hrát i v největším lijáku včetně studeného větru, což se mi se spoluhráčkou povedlo. Přes to jsme si to užili a za odměnu si vychutnali sladkou a výbornou odměnu v restauraci.

Lucie R.

Horký letní den, ale dopoledne, pod deštníkem se dalo dobře přežít. Velmi ochotný maršál poskytl na hřišti studenou vodu. Děkujeme! Restauraci jsme tentokrát nevyužili.