Představujeme

Ve zkratce

-28. 11. 2018

Vše, co byste neměli přehlédnout.

Členství v Hostivaři – green fee jako bonus

Golfové členství na sezonu 2019 si můžete koupit už od půlky listopadu. Pokud to stihnete do 20. ledna, máme pro vás dárek – jedno feečko na hostivařskou devítku. I letos můžete vybírat ze tří typů členství. Nejlevnější, základní členství v hodnotě 3 000 Kč stále nabízí nadupaný balíček členských výhod, který se vyplatí každému, kdo k nám občas zavítá.

V roce 2019 nové golfové jamky

Významnou novinkou a dobrou zprávou je, že v příštím roce dokončíme a osejeme šest jamek nového hřiště, na které se všichni tak těšíme. Hráči díky tomu budou moci zvolit hru na 6, 9, 15 nebo 18 jamek. Oproti klasickému počtu jamek, na které jsou dnes golfisté zvyklí, získají hráči v Hostivaři další herní varianty, ze kterých si mohou vybrat, a to s ohledem na čas, formu nebo chuť. Nové jamky budou mít atraktivní členitý design a krásné výhledy. Chybět nebude ani zajímavá vodní nádrž. Další důvod, proč zůstat v Hostivaři členem i v příští sezoně.

 


Eklektik – hostivařská devítka na 31 ran

Vybrali jste si v sezoně jednu tour, kterou u nás pravidelně hrajete, a Eklektik sledoval vaše jednotlivá skóre. Následně sečetl nejlepší výkony na jednotlivých jamkách a výsledkem je číslo, za které jste reálně schopni hostivařskou devítku odehrát. V rámci tour Masters 50+ vyhrála Martina Konečná, která zahrála hostivařskou devítku na 32 ran, FINEP HCP středu ovládl Libor Špaček (na fotce), jehož ideální kolo čítá 31 úderů, a ve Schwarzkopf Professional Dámské golf tour se dělí o první místo Kateřina Kohnová a Markéta Polesná. Obě zahrály shodně za 32 ran.

Jídlo a sport, nejlepší kombinace

Každý rok je poslední turnaj sezony jeden z nejoblíbenějších, a to bez ohledu na počasí. Důvod? Paštička z husích jater, consommé a konfitovaná husička s bramborovým knedlíkem a zelím! Letos na Svatomartinském turnaji zvítězila v kategorii HCP 0–27 Soňa Berková a v kategorii HCP 27,1–54 se na prvním místě umístil Martin Platz (na fotce s Andreou Šimkovou).

 

Nabité vánoční karty

I letos vám nabízíme speciální vánoční dárky pro vaše blízké, a samozřejmě také pro vás samé. Vyberte si libovolnou částku a nabijte ji na Vánoční kartu s platností do konce roku 2019. Jako bonus vám přidáme 20 % navíc. Pokud na kartu připíšete částku převyšující 1 000 Kč, získáte od nás hostivařskou čepici nebo kšiltovku zdarma.

 

Stavební úpravy

Konec roku 2018 přinesl do našeho areálu řadu rozsáhlých stavebních úprav. Probíhá kompletní výměna plynového potrubí vedoucího pod hřištěm, která představuje dočasné a významné omezení provozu: velké 9jamkové hřiště i venkovní driving range jsou až do jara 2019 uzavřené úplně, v provozu ale zůstává většina cvičných greenů a také hřiště akademie. Jsme si vědomi, že tyto změny pro golfisty, kteří trénují i v zimním období venku, nemusí být příjemné. Celková výměna plynového potrubí ale zajistí na příští dlouhá léta klid od častých lokálních oprav, které nás ruší v sezoně při hře. Pokud jste nestihli vyčerpat služby, které jste od nás v rámci členství na sezonu 2018 získali, automaticky vám jejich platnost při prodloužení členství na rok 2019 prodloužíme také, a to až do konce roku 2019. Majitelům sezonních tréninkových karet na driving platných do 31. 12. 2018 jejich platnost prodloužíme do 30. 6. 2019.

Plaťte jen za míče, se kterými trénujete

Od sezony 2019 měníme systém prodeje drivingových míčů. Chceme tak zohlednit potřeby velké skupiny hráčů, kteří si raději dají méně košů, ale s větším soustředěním na každý jeden odpal. Proto budete platit jen za míče, které budete potřebovat k tréninku. Za koš s 50 míči
zaplatí členové klubu 100 Kč, děti, senioři a členové Drive Top potom 80 Kč. Vstup do areálu je již zahrnut v ceně míčů. Kdo nepůjde na driving a bude chtít trénovat s vlastními míči pouze krátkou hru, můžete si koupit samostatný celodenní vstup za 80 Kč, děti a senioři
za 60 Kč. V rámci členství získáte nově 10 košů na driving range včetně vstupu – Drive Top 20 košů. To znamená, že tak můžete v rámci vašeho členství využít až dvojnásobný počet návštěv drivingu než doposud. Řádní členové klubu mají denně k dispozici dva koše míčků zdarma, každý další za 80 Kč. Věříme, že tímto krokem zlepšíme podmínky na drivingu a že tento systém vám bude vyhovovat více než ten dosavadní.

 

Co čeká naše členy nového?

V rámci členství DRIVE a DRIVE plus máte možnost hrát zdarma veškeré mistrovské turnaje! Nově vlastníci tohoto členství získají 10 košů na driving jako náhradu za 5 neomezených vstupů, jejichž platnost v letošní sezoně skončila. Od příští sezony najíždíme na systém, díky kterému budete platit jen za míčky, které budete chtít využít. Deset košů na driving range už obsahují i vstupy, takže si je můžete rozprostřít do deseti různých návštěv. Členové DRIVE Top od nás získávají košů rovnou dvacet. Stačí být členem, vyberte si ze tří typů členství. Děti do 15 let platí jen 2 000 Kč.

 

Vánoční balení piva Hostivar

Pivovar Hostivar připravil i letos oblíbené vánoční balení místních piv. Letos obsahuje světlou 10, polotmavou 12, Black Ale 14 a Vánoční Ale 16. Cena jednoho 4packu je 170 Kč a v prodeji je od poloviny listopadu.

 

Zapište si do kalendáře

PROSINEC — BŘEZEN

Indoorová soutěž o tříměsíční členství ve Wellness a SPA v hotelu Carlo IV pro všechny, kteří v zimě navštíví Indoor alespoň jedenkrát.

Losujeme jednoho výherce na konci března.

 

PROSINEC — BŘEZEN

Simulátorová soutěž Hopalo

Pro všechny, kteří na správně nastaveném simulátoru zahrají alespoň jeden par každý měsíc losujeme pět výherců lahve vynikajícího  alkoholu.

 

5. PROSINCE

Mikuláš na golfu

pro všechny hodné i zlobivé děti
registrace na turnaje@golfhostivar.cz
začátek v 15.30

 

11. PROSINCE

Vánoční setkání

pro všechny, kdo milují Vánoce, vánoční
stromeček, koledy, cukroví, svařák
začátek v 18.00

 

3. LEDNA

Lampionový běh

pro všechny, kdo míří dopředu
osvětlené hřiště, čelovky, sportovní obuv
registrace v 17.00, start v 18.15

 

7. LEDNA

Novoroční odpal

prostě pro všechny
přípitek, golfový míček pro štěstí,
špekáčky, svařák, začátek v 18.00

 

15. LEDNA, 12. ÚNORA, 12. BŘEZNA

Masters 50+

pro všechny nad 50 let (včetně)
golfová tour, simulátor

 

17. LEDNA, 31. LEDNA, 14. ÚNORA, 28. ÚNORA, 14. BŘEZNA

Zimní Schwarzkopf dámská golfová tour

pro všechny dámy
golfová tour, simulátor

 

19. LEDNA, 16. ÚNORA, 16. BŘEZNA

Mattel turnaj

pro všechny děti do 15 let
golfová tour, simulátor, hračky značky Mattel

 

CELOU ZIMU

Dětské zimní kurzy

pro děti od 6 let
výuka golfu, dlouhá hra, puttování, simulátor