Zbyněk Kemr majitel GOLFSHOP4YOU

Představujeme

Patří vaše hole do starého železa?

-25. 6. 2023

Jsou staré, obehrané, nemoderní nebo se vám jen okoukaly? Jak často přemýšlíte o tom, zda už nenadešel čas, kdy byste měli vyměnit svoje hole za nové? O radu, kterým známkám opotřebení věnovat pozornost, jsme požádali profíka z GOLFSHOP4YOU Zbyňka Kemra.

Ne ve všech případech je totiž potřeba hole úplně měnit. Pokud máte ty své rádi, můžete jim zkusit prodloužit život, třeba výměnou gripu nebo úpravou drážek hlavy. Pokud se vám grip rozpadá nebo tvrdne, není to velký problém, prostě si nechte hůl přegripovat. Určitě to nezkoušejte sami, v GOLFSHOP4YOU vám nabídnou širokou škálu gripů od různých světových značek a víceméně na počkání vše vyřídí. Pro členy Galerie Golf Hostivař mají na všechno zboží i služby spousty slev.

Takže čeho si na svých holích určitě musíte všímat?

  • Jsou gripy opotřebované?
  • Jsou vaše golfové shafty moc měkké, nebo naopak moc tvrdé, prostě nefungují podle vašich představ?
  • Pozorujete změny ve svých loftech a lies?
  • Jsou plochy holí na vašich holích znehodnocené, jsou „obouchané“ nebo už nemají drážky?

Míra opotřebení a samozřejmě vaše chuť inovovat určí, zda je čas na výměnu vybavení. Hlavu driveru posetou promáčklinami nebo železa a wedge bez drážek už servis prostě nezachrání. Nevěste hlavu, s novými holemi budete rázem lepšími, šťastnějšími a hlavně skvěle vybavenými golfisty. Kluci z GOLFSHOP4YOU vám pomůžou s výběrem a případným doupravením.

PŘIJĎTE SI TO ZKUSIT

Ani když zrovna o výměně nepřemýšlíte, neuškodí, budete-li se o nové vybavení a trendy zajímat. Využijte třeba takzvané DEMO DNY. V rámci široké nabídky golfového vybavení je v hostivařském GOLFSHOP4YOU pořádají pravidelně a určitě stojí zato. Vyzkoušet si budete moct všechny hole a puttery od značek Bridgestone Golf, Callaway, TaylorMade, PING, Cobra Golf, Bettinardi. Veškeré drivery je možné vyzkoušet na prémiových shaftech Ventus a Ventus TR od značky Fujikura. GOLFSHOP4YOU je oficiálním testovacím centrem Fujikura v České republice.

                DEMO DAY je zdarma a přihlásit se můžete kdokoliv, stačí se zaregistrovat na volf@golfshop4you.cz nebo na čísle +420 704 552 966.

Termíny:

  1. 7. — Demo Day želez (TaylorMade, Callaway, PING, Bridgestone, Cobra, Benross)
  2. 8. — Demo Day dřev (TaylorMade, Callaway, PING, Bridgestone, Cobra, Benross) V tento den si budete moct vyzkoušet prémiové shafty Fujikura Ventus, které jsou výjimečné svojí neuvěřitelnou přesností a konzistencí, kterou vyhledávají nejen amatéři, ale také přední profesionálové na celém světě. Tyto shafty jsme schopni zákazníkům vyzkoušet přímo na jejich stávajících hlavách driveru, aby poznali ten obrovský rozdíl.
  3. 9. — Demo Day značky TaylorMade

Testujte i mimo dny

I mimo DEMO DNY vám v obchodě rádi umožní veškeré golfové hole, které jsou skladem, před zakoupením vyzkoušet, a to přímo v indooru nebo drivingu Galerie Golf Hostivař. Vždy se vám bude věnovat profesionální „fittér“. S diagnostikou navíc pomůže radar FULL SWING KIT, který používá i golfová legenda Tiger Woods.

GOLFSHOP4YOU je obchod, který si zakládá na neformální a přátelské atmosféře. Devět z deseti zákazníků se zde zdrží na kávu, a tak se často může stát, že tu potkáte třeba pět lidí, kteří během nakupování na nakupování úplně zapomněli a místo toho si vyprávějí o svých odpalech z předešlého dne. Zákazníci se sem rádi vrací, protože tohle je taková malá golfová kuchyně. Zastavte se taky a svoje hole vezměte s sebou, protože tady vám na rovinu řeknou, jestli opravdu nové hole potřebujete, nebo ne.

Foto: Vojtěch Vlk