točená zmrzlina v Praze Hostvaři

Představujeme

Na točenou?

-28. 6. 2022

Lukáš s Honzou, kluci z místního Bistra Green dali cukrárně u driving range nový facelift, rozšířili sortiment a zaměřili se na útulné posezení. A letošní letní sezonu plánují roztočit se zmrzlinou. Ale pozor, s točenou.

Jakou mají?

To záleží na tom, na jakou mají ten den zrovna kluci chuť. Příchutě mění čtyřikrát do týdne a všechny mají jedno společné — jsou naprosto fantastické. Vždycky se snaží, abyste vedle sebe našli dokonale našlehaný smetanový základ a naproti tomu svěží sorbet. Ta kombinace totiž dělá neskutečnou parádu.

Za odměnu

Hřešit je lidské a tento hřích vám i vaše váha odpustí. Kromě točené zmrzliny si můžete dát třeba věneček. Kluci si je dělají sami a ta chuť vyšlehaného mascarpone s karamelem proloženým ovocem a přelivu z karamelu je prostě dokonalá. A kluci tvrdí, že vám tyhle dobroty dodají tolik energie, že po nich míčky na drivingu lítají rovně. Tak to zkuste otestovat.

Sladké neradi?

I na vás kluci mysleli. Pro ty, kdo dezertům nefandí nebo mají jen hlad, pečou italskou pinsu. Její těsto je dokonale nadýchané, vždyť ho nechávají 72 hodin zrát. Kluci si na něm dávají záležet, používají 30 procent rýžové mouky, 30 procent sójové a zbytek italskou semolu. Můžete si vybrat že čtyř druhů — margheritu, šunkovou, pikantní salám a quattro formaggi.

Alko i nealko

Fantastická ledová káva s příchutí vanilky, karamelu nebo třeba kokosu potěší snad každého, a pokud zrovna neřídíte a už vám bylo osmnáct, zkuste třeba gin tonic.

MÍČEK — KAFE & ZMRZKA

Otevírací doba
13.00—19.00 pondělí až pátek
10.00—19.00 víkend