Představujeme

Na doma

-25. 6. 2021

Hostivařské Bistro Green spustilo vlastní e-shop!

Lukáš s Honzou se nenechali složitou dobou zahnat do kouta a přemýšleli nad tím, jak k vám dostat kus svého bistra. A pak si tito milovníci skvělého jídla a originálních aut řekli, že vám ho prostě budou po Praze rozvážet. Pořídili Abarth 695, pojmenovali ho #rychlasunka a zařadili do nabídky produkty, které rozhodně stojí za to ochutnat. Pamatujte na to, že jejich TAPAS bednička prostě na žádné párty nemůže chybět.

A co vám kluci doporučují určitě vyzkoušet?

TIP Honzy:
„Naše TAPAS bedničky jsme nabušili prvotřídními surovinami od parmské šunky po starou goudu a garantuji vám, že díky ní oslníte nejen svou drahou polovičku, ale i hladové kamarády. Bedničky jsme připravili v různých velikostech a na své si přijdou i ti, co neholdují masu. Navíc se chystáme nabídku rozšiřovat a těšit se můžete i na sladkou variantu.“

TIP Lukáše:
„Kromě našich TAPAS bedniček, do kterých se můžete rovnou pustit, nabízíme i CHEF BOXY. Oběd nebo večeře, kterou ohromíte svoji partnerku, bude chutnat jako od šéfkuchaře. Chef boxy si totálně zamilujete. Víte proč? Suroviny jsou vždy čerstvé, vakuované a připravené v potřebném množství. Budete potřebovat jenom místo, kde to dáte dohromady, pánev, nějaký ten hrnec a nůž. Ke každému boxu dostanete podrobný návod k přípravě a výsledek tak bude hodný šéfkuchaře. Dejte sbohem párkům v mikrovlnce a uspokojte své chuťové buňky pořádným soustem. Ať už si vyberete seafood, steak, nebo těstoviny, chybu neuděláte nikdy. Já miluji seafood, krevetky, kalamáry, sépie, dobré víno, svíčky, západ slunce a… zbytek už je na vás.“

 

Stačí si jen vybrat, na co máte chuť, a rozhodnout se, jestli vám objednávku přiveze #rychlasunka nebo jestli si ji v Bistru Green vyzvednete sami. Máte cestu kolem? Pak stačí do Bistra Green zavolat půl hodinky předem a kluci se do toho hned pustí. Jestli už se u vás doma zábava rozjela, tak nikam nejezděte. Kurýr vám vše nejpozději do dvou hodin od objednání přiveze. Objednávejte na nadoma.bistrogreen.cz. ■

 

Foto: Jakub Jordanidis