Reportáž, Téma

Zvěřina na golfu

-29. 11. 2020

Málokdo z nás zařazuje zvěřinu do svého jídelníčku pravidelně, ještě méně lidí ji připravuje doma. Důvody jsou jasné – cena, náročnost přípravy, ale třeba i to, že poznat a koupit dobré kančí, dančí nebo jelení maso není úplně jednoduché. Svěřte se do rukou profesionálů a zajděte si na vynikající zvěřinový oběd či večeři do Bistra Green v Hostivaři.

Říká se, že právě tohle maso je podzimní nakopávač pro vaše tělo. Zvířata jsou sice chovaná na „farmách“, ale pod odborným dohledem, s dostatkem pohybu a zdravou životosprávou. Jejich maso je bohatší na proteiny, minerály a vitamíny a je skvělou volbou pro každého sportovce, nejen golfistu. V Bistru Green je pro vás navíc připravujeme v zajímavých úpravách, lehké formě, se spoustou sezonní zeleniny a hlavně v prvotřídní kvalitě. Přijďte ochutnat. ■