Představujeme

Léto v Hostivaři, podzim v cizině

-28. 6. 2020

Nemáte plán na léto? Nejste sami, letos neplánuje spousta lidí. Někomu se prostě nechce, protože ho nebaví všechny změny kolem, jiný si dovolenou možná i nedobrovolně vyčerpal. I dětské těšení na prázdniny letos vypadá jinak. My v každém případě plán máme a rádi vás do něj zapojíme.

I pro letošní léto jsme připravili zábavnou prázdninovou sezonu v Hostivaři, a to pro vás, vaše děti, rodiče i prarodiče. Hřiště je v perfektní formě, tak přijďte svou formu naladit i vy.

Parádní golfová dovolená jako výhra

Devátá jamka „staré devítky“, jedna rána, dobrý vítr, trocha štěstí, žádný putter a můžete balit kufry. Pokud se vám totiž podaří zahrát hole in one na devítce přes jezero, a je jedno jestli na turnaji nebo při tréninkové hře, vyhráváte dvě noci se snídaní pro dvě osoby v centru St Andrews a k tomu dvě green fee na Kittocks a The Dukes pro každého. Součástí výhry je i záznam vaší rány, a to díky našemu unikátnímu kamerovému systému, díky kterému můžete výhru získat, i když si půjdete zahrát sami.

Odměna dále zahrnuje dopravu z letiště i na něj a také na golfová hřiště a také vstup do Britského muzea golfu a návštěvu St Andrews Golf Clubu založeného v roce 1843. Partnerem soutěže je cestovní agentura ParadeGolf, která vám nabízí servis 24 hodin denně.

A to, že zájezd bude paráda, je jasné. Budou se o vás starat golfisté tělem i duší, Ondřej Pravda a Tomáš Faja. Právě golf je svedl dohromady, a tak spolu založili cestovní agenturu ParadeGolf, která už devět let poskytuje golfové zájezdy nejen pro české golfisty, ale i pro hráče z Evropy, Ameriky a Asie. Jsou členy St Andrews Golf Clubu, a tak využívají své znalosti a zkušeností s golfem ve Skotsku a sdílí je se všemi golfisty, kteří se každoročně vypraví na svou pouť za kořeny golfu. ParadeGolf patří do úzké skupiny autorizovaných poskytovatelů uznaných organizací St Andrews Links Trust, která se stará o slavné Old Course v St Andrews a dalších šest hřišť, jež tvoří slavný místní links. Jestli i vy toužíte zažít tu nepopsatelnou atmosféru Mekky golfu, stačí zahrát hole in one na deváté jamce. Pokusů na to budete mít dost, klidně celé prázdniny. Kdo trefí první, letí. Ostatní smutnit nemusí, mohou se na Ondřeje s Tomášem obrátit a kluci jim vymyslí balíček přímo na míru.

Ze Skotska rovnou na Tenerife

A protože nám v Hostivaři přibyla jamka, na které zahrát hole in one je opravdu zážitek, Milan Kučaba by o tom mohl vyprávět, zařadili jsme ji do prázdninových soutěží také. Jedna rána a týden na Tenerife s polopenzí v pětihvězdičkovém hotelu je váš. A aby vás to na pláži neomrzelo, přidává vám cestovní kancelář Golfové cesty do balíčku ještě pět green fee na hřiště Buenavista, které je součástí hotelového komplexu. Meliá Hacienda del Conde leží na unikátním místě na severu Tenerife, asi hodinu jízdy z letiště Tenerife South. Hotel je přímo na malebném hřišti Buenavista a jak z hotelu, tak z hřiště si můžete užít neuvěřitelné výhledy na Atlantik. Buenavista Golf Course navržené Sevem Ballesterosem má některé jamky tak blízko u moře, až můžete mít pocit, že odpalujete míček do oceánu.

Pokud hledáte klidnou golfovou dovolenou, chcete si zahrát skvělé hřiště plné výzev a zároveň si užít odpočinek u moře, je tento Adults Only resort tím pravým místem. Zabalit si s sebou kromě plavek a golfových holí můžete i parťáka, protože pro něj výhra platí také. To už stojí za to si ty nové jamky přijít zahrát.

Výhodně pro děti

Abyste nemuseli vymýšlet, jak to udělat s dětmi, vymysleli jsme to za vás. Nejdřív si vezmeme vaše děti a naučíme je hrát golf. Vy můžete ve stejnou dobu v klidu trénovat. A pak můžete na hřiště nebo akademii vyrazit společně. A to výhodně. Děti u nás celé prázdniny platí za fee jen 100 Kč. Akce platí pro všechny děti do 15 let, které jdou s hrajícím doprovodem starším 15 let, a to na akademii i na hřišti. Tam samozřejmě všichni musíte mít HCP.

Prázdninové kurzy pro děti

Nemáte čas hrát, protože musíte do práce? Nevadí, přivezte nám vaše děti ráno po deváté a my se o ně do čtyř postaráme. Budeme s nimi hrát golf, trénovat, blbnout, prostě vám je zabavíme a odpoledne předáme spokojené. Pokud nemáte pro děti golfové hole, nevadí, půjčíme vám je. Součástí programu je i společný oběd. Prázdninové kurzy trvají vždy týden – od pondělí do pátku – a vypsaných termínů máme dost. Když se u nás bude vašim dětem líbit, můžou přijít další týden zas. Hráče dělíme do dvou skupin podle věku, od 5 do 10 let a od 10 do 15 let. Starším dětem se věnují naši profesionální trenéři David Šipla, Roman Chudoba a Martin Sládek, mladším naši asistenti.

Turnaje i na 12 jamek

Úterý, středa a čtvrtek patří i o prázdninách pravidelným tour. Nic se na nich nemění, stále je hrajeme na devět jamek, v úterý již tradičně v 10 hodin Masters 50+, ve středu pořádáme oblíbený turnaj HCP středu, čtvrtek je vyhrazen pro dámy – partnerem jejich tour je i letos Schwarzkopf Professional. Novinkou jsou ale turnaje i na 12 jamek! Všechny páteční a víkendové turnaje budou testovat jejich provoz.

Fee na hřiště za 333 Kč

Přesně na tolik vás vyjde jedno green fee v rámci členství DRIVE plus. Členství Drive plus je oproti klasickému členství DRIVE dražší o 5 000 Kč, ale máte v něm rovnou patnáct fee na hostivařské hřiště a nové jamky k tomu! Vyčerpat je musíte do konce roku, takže času dost.

Hrajte výhodněji až do konce roku

Od 1. července je možné zakoupit naše sezonní tréninkové karty s 30% slevou. Karty jsou ideální pro ty z vás, kteří rádi pravidelně trénují. Každý den můžete na drivingu hrát až 100 míčků zdarma. V nabídce je i karta, která umožňuje každý den jednu hru na akademii. Tréninkové karty mají platnost do konce roku, takže čím dřív… Však to znáte. ■