Představujeme

Z Golfu domů za pět minut. Pěšky!

-29. 11. 2018

To není jen sen, může to být i realita. Skoro všechny rodinné domy první fáze projektu Rezidence Golf Hostivař jsou prodané, a tak jsme se rozhodli, že nabídku rozšíříme. Startujeme druhou fázi projektu. Na jaře 2019!

Druhá fáze výstavby bude mít několik částí, na jejímž konci se rezidence rozšíří o tři bytové domy s celkovým počtem 54 bytů, 43 rodinných domů a nový dům pro seniory. To vše do pěti let. První část – všechny byty a devět rodinných domů – začínáme stavět na jaře 2019 a na podzim 2020 se do nich mohou stěhovat první majitelé.

V blízkosti hostivařského lesoparku tak vzniknou zbrusu nové rodinné domy s kontrolovaným vjezdem do obytného areálu. Zamluvte si ten svůj i vy.

PROČ HOSTIVAŘ?

Stále v centru Prahy, na Václaváku jste i MHD do dvaceti minut, pořád v zeleni, v lesoparku jste pěšky za dvě minuty, do půl hodiny venku z města, přeci jen je to pořád tak trochu periferie a autem za půl hodiny ujedete. Klidná čtvrť, jedna ze dvou částí Prahy 15 (tou druhou jsou Horní Měcholupy a náš golfový areál leží na území obou z nich) má bohatou historii a velmi příjemnou současnost. Ta takzvaná občanská vybavenost znamená, že tu je nejen dostatek škol a školek, lékař, zubař a řada ambulantních specialistů, a také samozřejmě hned několik velkých samoobsluh a dalších obchodů, ale také řada volných i placených sportovišť, koupaliště, krytý bazén, Sokolovna, Dům Um, železniční zastávka, vlastně hned dvě, zahradnictví, tenisová škola, hokejbal, lukostřelba, fotbal a celá řada organizací nabízejících volnočasové aktivity pro děti, rodiče i seniory, romantické uličky staré části dole u Botiče i moderní architektura, Pivovar Hostivar 1 a také Pivovar Hostivar 2 a pár starších hospůdek, divadélko pro děti, noční autobusová linka, parkování zatím stále bez modrých čar a ráj pro všechny běžce, cyklisty i pejskaře. Je krásné žít tam, kde se cítíte doma.

 

VÝHODY PROJEKTU

► Příroda na dosah – hostivařský lesopark přes ulici
► Autobusem na metro A Skalka, C Háje, 12 minut
► Rodina v bezpečí – kontrolovaný vjezd do areálu
► Sportovní vyžití – golf, tenis, plavání aj.
► Kompletní občanská vybavenost v blízkém okolí

 

KONTAKT

Rezidence Golf Hostivař

www.rgh.cz, rodop@rodop.cz