Představujeme

Obchodní schůzka na golfu

-29. 11. 2018

Když se z firemního partnera stane golfový parťák, pak je jednodušší řešit obchodní záležitosti. Poznáte jeho povahu, budete vědět, jak s ním lépe komunikovat, čemu se vyhnout a na co se zaměřit, prostě na jakou strunu zahrát. Dvě hodiny zavření v jednací místnosti, nebo dvě hodiny procházky na čerstvém vzduchu, kde se s klientem poznáte i po lidské stránce? Výměna dlouhých mailů, nebo rychlá devítka, kde vše proberete při hře? A že golf nehrajete? Tak začněte!

Startujeme prodej nového typu firemního členství, který je pro vás možná už jen posledním impulsem s golfem začít. A že nehraje váš obchodní partner? Není nic jednoduššího, než pro něj zařídit ukázkovou lekci s naším profíkem. Zařídíme pro vás a váš business vše co bude potřeba.

 

Firemní členství

► Hrajeme hodně, je nás víc a chceme zvát naše klienty a partnery na golf.
► Přenosné
► All inclusive golf každý den pro 4 hráče, golfové členství na ČGF pro 4 hráče, reklama, akce, karty.

Členstvím získáte all inclusive golf každý den pro čtyři hráče a členství na ČGF také pro čtyři hráče. Doporučujeme firmám, které často chtějí zvát obchodní partnery na golf nebo golf chtějí dopřát jako benefit svým zaměstnancům. Golfové služby nejsou vázáné na konkrétní jména. Navíc u nás můžete uspořádat akci pro vaši fi rmu a také se zviditelnit reklamou v areálu.

Firemní členství na jméno

► Hrajeme hodně, obchodní partnery chceme na golf pozvat jen občas.
► Nepřenosné
► All inclusive golf každý den pro 1 hráče, golfové členství na ČGF pro 1 hráče, reklama, karty.

Firemní členství je vázané na jméno a je vhodné pro menší fi rmy a jednotlivce, kteří chtějí maximum golfu. Každý den si díky němu můžete užívat all inclusive golf, který obsahuje od každé služby něco, navíc můžete za zvýhodněných podmínek nabíjet firemní karty a pozvat tak klienty a obchodní partnery na hru. Ještě zajímavější cenu získáte při koupi pro dva a více golfistů.

 

Firemní karty

► Hrajeme často a střídá se nám složení flightů a četnost využití.
► Přenosné
► Karta s čerpáním služeb a finančním bonusem

Nejjednodušší forma využití našich služeb. Základem je firemní účet, na který odebíráte golfové služby. Účet může mít dvě formy. První je účet nabitý předem, kde získáte bonus podle výše vložené částky. Druhou variantou je účet s následnou fakturací podle skutečného čerpání. Firemní karty vám nabízejí velkou flexibilitu a doporučujeme je i těm, kteří k nám zavítají jen občas.

POKUD SE O MOŽNOSTECH AREÁLU A SLUŽEB PRO VAŠI FIRMU CHCETE DOZVĚDĚT VÍCE, KONTAKTUJTE BARBORU SOUKUPOVOU (+420 777 565 562, BARBORA.SOUKUPOVA@GOLFHOSTIVAR.CZ).