Představujeme

Malá Úpa, velká zábava

-29. 11. 2018

Jedinečná sportovní atmosféra, typická horská vesnička s romantickým kouzlem, místo, kde si své najde každý. Lyžování v jednom z nejvýše položených středisek v České republice s kvalitními sněhovými podmínkami. To je Ski areál Malá Úpa ‒ SKiMU.

Malou Úpou se nechá okouzlit celá rodina, panuje tu doslova nebeský klid a přesto spousta zábavy. Ať už pilujete carvingový oblouk, trénujete kilometry na běžkách, sáňkujete nebo si vychutnáváte horký čaj za zasněženými okny – kouzlo Malé Úpy vás nemine.

Díky širokým a přehledným sjezdovkám je areál oblíbený zejména u rodin s dětmi. Právě pro děti je po celou sezónu připravený pravidelný program – závody na lyžích, loutkové krkonošské divadlo, výtvarné dílničky, dětské diskotéky a spousta další zábavy.

Jste členem Golf Clubu Hostivař? Pak u nás máte tři skipasy zdarma!

Své ratolesti mohou rodiče také svěřit odborníkům na lyžování z místních lyžařských škol – a odpoledne už tleskat prvním obloučkům. Areál SKiMU se nachází ve výšce 1050 metrů nad hladinou moře a svoji jedinečnou atmosféru podtrhuje rovněž jedinečnými výhledy na Sněžku a sousední krkonošské vrcholy. SKiMU si zakládá na kvalitě, a tak se tu se sněhem doslova mazlí, návštěvníky láká nejen na perfektně upravené sjezdovky ale i běžkařské tratě, turistické okruhy pro pěší turistiku nebo pro výlety na sněžnicích.

 

Novinky na letošní sezonu

NOVÁ PŮJČOVNA LYŽAŘSKÉHO VYBAVENÍ

Otevření nové půjčovny lyžařského vybavení ATOMIC a venkovního kluziště. Letos můžete skočit z lyží přímo do bruslí a užít si zimu se vším všudy. Můžete si zapůjčit lyžařské vybavení, brusle i hokejku.

E-SHOP

Jedinečná možnost přijet do Malé Úpy a lyžovat bez front. Skvělé výhody pro lyžaře, kteří jsou ubytovaní u partnerů SKiMU. Své skipasy si můžete objednat v pohodlí domova.

MODERNÍ PÉČE O SJEZDOVKY

SKiMU nespí na vavřínech a své zaměstnance neustále vzdělává v technologiích, které se starají o kvalitní přípravu sjezdovek. Díky své poloze 1050 m n. m., kvalitní práci zasněžovacích techniků a samozřejmě rolbařů se můžete spolehnout, že v Malé Úpě si zalyžujete na perfektně upravené sjezdovce. Ve Ski areálu myslí nejen na perfektně připravené sjezdovky, ale společně s Malou Úpou a boudaři připravují pro hosty pořádně našlapaný program plný zábavy. Vybere si opravdu každý.

Pro členy Golf Clubu Hostivař tři permice zdarma. Na další skipasy a apartmány získáváte 20% slevu. Více na webu www.skimu.cz/ghc/

 

DOPORUČUJEME NAVŠTÍVIT

► 6.– 8. 12. Mezinárodní festival outdoorových filmů

► 25. 12.– 1. 1. Vánoční týden plný zábavy

► 28. 12. Malý festival na Malé Úpě: GARAGE a Tony Ducháček

► 26. 1. Závod historických rohaček

► 1. 2. Malý festival na Malé Úpě: 100 zvířat

► 5. 3. Masopust na Malé Úpě

► 9. 3. Krakonošovi lyžníci – závod v dobových kostýmech na historických lyžích a saních

► 22. 3. Malý festival na Malé Úpě: Vladimír Mišík & ETC

► 29. 3. Moopstock: Maloúpský woodstock, závod v přejíždění Maloúpského jezírka

Více zajímavých informací na www.skimu.cz.