Galerie Golf Hostivař - nové patro klubovny

Představujeme

Další patro

-29. 11. 2022

Máme za sebou další pilný rok. Kromě toho, že se naše hřiště rozrostlo na osmnáct jamek, povyskočila o patro i hostivařská klubovna. Takže, co to tam pod střechou schováváme?

Kanceláře a kanceláře…

Většinu prostoru zabírají kanceláře… Pracuje zde nově nejen náš tým, který pečuje o hostivařský areál, ale i kolegové ze společnosti RODOP, a. s., která je developerem Rezidence Golf Hostivař. Je to areál rodinných domů, který sousedí s naším hřištěm, a je to stále se rozrůstající projekt. Kromě rodinných domů zde RODOP vybudoval i tři domy bytové a na řadě je i bydlení pro seniory plus další zázemí.

Úpravy hostivařské klubovny ale nezasáhly jen horní parto. Přebudováváme i zázemí venku v přízemí, jde o prostor za greenem jamky „Poslední koupel“. Zde vzniká nové zastřešené parkování pro buggyny. Od příští sezony tak budou tahle jezdítka, která si u hráčů získávají stále větší oblibu, k vyzvednutí přímo u vstupu na hřiště a tam se také budou vracet. Na parkování bude navazovat i mycí centrum pro golfové hole, vozíky a třeba i boty. Další patro, stejně jako ta předchozí, jsou z dílny ADR — architektonického ateliéru založeného architekty Petrem Kolářem a Alešem Lapkou.

Foto: Vojtěch Vlk