Galerie Golf Hostivař - golfová rukavice

Představujeme

Ve zkratce

-29. 11. 2022

Bonus 30 % jako dárek

Co udělá golfistovi radost? Čas strávený na golfu. I proto jsme letos opět spustili prodej nabitých golfových dárkových karet, kde vám  k částce nad 1 000 Kč přičteme 30 % navíc. Darovat takovou kartu můžete i sami sobě, byla by škoda té 30% akce nevyužít. Hodnota, na kterou kartu nabijete, je čistě na vás, abyste získali 30% bonus, je potřeba vložit minimálně 1 000 Kč. Budget na kartě můžete využít na golfové služby. Dárkovou kartu si pořídíte na naší recepci.

Členské příspěvky

První listopadový den jsme spustili prodej členských příspěvků na sezonu 2023. Všem našim členům jsme rozeslali e-mail s platebním předpisem — pokud jej náhodou ve svých e-mailových schránkách nenajdete, podívejte se prosím do spamu nebo nevyžádané pošty. Když ani tam e-mail nebude, kontaktujte prosím naši recepci, tel. 724 124 818.

A nezapomeňte, že do konce roku můžete hrát na hostivařském hřišti zdarma.

Všichni naši stávající členové, kteří se rozhodnou členství v klubu prodloužit i na příští rok, mohou po zaplacení členství 2023 rovnou vyrazit na hřiště a hrát až do konce letošního roku zdarma. Kolikrát si naši šestku, dvanáctku nebo osmnáctku obejdete, je jen a jen na vás. Tak hezkou hru a děkujeme.

Dětské zimní golfové kurzy

V půlce listopadu jsme zahájili dětské zimní kurzy, které potrvají až do 17. března 2023. Celých šestnáct týdnů se vašim dětem věnují naši golfoví trenéři a asistenti, kteří pro ně mají připravený program jak do indoor haly, tak v případě hezkého počasí i ven. Kurzy jsou pro děti od 6 do 15 let a naskočit můžete kdykoliv, poměrnou část za kurzovné vám případně odečteme. Více na našem webu nebo u Andrey na kurzy@golfhostivar.cz.

Golfové členství - soutěž

Soutěž o golfový zájezd na Mauricius

Láká vás exotická golfová dovolená? Máte možnost ji u nás vyhrát. Stačí si do 20. ledna 2023 pořídit naše VIP členství a my vás automaticky zařadíme do slosování o týdenní pobyt pro 2 osoby na ostrově rumu a čokolády, na Mauriciu. Resort Heritage Le Telfair leží na špičkovém 18jamkovém hřišti. Tento 5* hotel je inspirovaný koloniální architekturou a zaujme nejen výbornou gastronomií, ale také skvělým servisem a nádherným hotelovým wellness. Pobyt zahrnuje 7 nocí s polopenzí a 5× green fee na hotelové hřiště pro 2 osoby.

Hostivař vyjela na Kácov

Předposlední říjnový víkend vyrazili hostivařští hráči na dvoudenní turnaj do Kácova. Akci jsme dali název Hostivař jede do Kácova vol. 2. Turnaje se zúčastnilo celkem 23 hráčů a užili si výborně připravené hřiště i převážně slunečné počasí s nedělními teplotami odpovídajícími spíše létu než konci října. Hrála se kombinace Forest & Meadows, která nabízí to nejlepší z kácovského hřiště. Hráči se utkali ve třech kategoriích se čtyřmi vloženými soutěžemi. Nevlídné sobotní dopoledne jsme pomohli hráčům překonat teplým svařákem a čajem. Od sobotního odpoledne potom až do nedělního odjezdu hráčům na hru svítilo sluníčko, takže došlo i na prosecco. Sobotní večer se nesl v duchu regenerace v místním wellness a na nedělních výsledcích bylo znát, že si hráči opravdu dobře odpočinuli. Všem vítězům ještě jednou gratulujeme a už teď se těšíme na jarní pokračování naší akce „Hostivař jede…“

NONAME na Hostivaři

Na konci září v rámci Dnů Prahy 15 vystoupila přímo na našem golfovém drivingu slovenská kapela NoName. Výtěžek z dobrovolného vstupného byl použit na podporu FOD — Klokánek Štěrboholy.

Mistrovství klubu ve hře na rány

Poprvé v historii klubu jsme hráli podzimní mistrovství na vlastním osmnáctijamkovém hřišti. Vstupujeme tak do nové éry mistrovství, kdy budeme poměřovat síly na plnohodnotném hřišti. V turnaji konaném v půlce září ukázalo své umění 33 mužů a 16 žen.

V kategorii mužů nejlepší výsledky donesl David Štrouf a stal se tak novým mistrem klubu ve hře na rány. Oba dny zapsal červená čísla — v sobotu 65 ran (-3) a v neděli 66 ran (-2). Druhé místo patří zkušenému borci Lukáši Brodovi, který na vítěze ztratil 9 ran. Jeho výsledky 69 (+1) a 71 (+3) stačily na stříbrnou pozici. Nadějný hráč Denis Kalina obsadil po výsledcích 72 (+4) a 71 (+3) bronzovou příčku. Shodně 7 ran nad par hrál také David Mareček, který nakonec skončil na nepopulárním 4. místě. O umístění rozhodla lépe zahraná nedělní runda.

Mezi ženami bylo od prvního kola poměrně vyrovnáno a ani po nedělní hře tomu nebylo jinak.

Shodný výsledek po dvou kolech 139 ran (+3) zahrály Anežka Pavlíčková a Nela Trávníčková. Rozhodnout o vítězce musela rozehrávka formou sudden death (náhlá smrt) na 1. jamce hostivařského hřiště. Úspěšně puttovala Anežka Pavlíčková a po výsledcích 70 (+2) a 69 (+1) se stala mistryní klubu ve hře na rány.  Stříbro si připsala  Nela Trávníčková s výsledky 73 (+5) a 66 (-2).  Třetí bronzová příčka patří ostřílené hráčce a několikanásobné mistryni klubu Erice Kotkové. Ta donesla v sobotu 73 (+5) a v neděli 71 (+3) ran. Shodný výsledek měla Adéla Brychtová, která měla po prvním kole našlápnuto na zlato. Nakonec po výsledcích 70 (+2) a 74 (+6) obsazuje kvůli horšímu nedělnímu kolu čtvrté místo.

Všem hráčům srdečně gratulujeme a děkujeme za krásné výkony.

Kurz Budu golfista

Jednoznačně nejoblíbenější kurz pro širokou veřejnost opět odstartoval v září. Tentokrát se učí základy golfu a trénuje a trénuje, aby si mohli na konci kurzu odnést golfové osvědčení, 75 nadšených začátečníků. Kurz je pro ty, kteří se stanou našimi členy a nikdy doposud golf nehráli, zcela zdarma. Další kolo plánujeme zase na jaře, sledujte náš web a sociální sítě, ať vám nic neunikne.

Turnaje na simulátorech

Venkovní turnaje přesouváme na zimu do indooru. Simulátory jsou plně připraveny na vaše údery. Přihlašovat se na indoor devítijamkové turnaje můžete na stránkách www.cgf.cz. Startujeme vždy v 9 hodin, při větším zájmu otevřeme i startovní časy v 11 hodin.

Turnajové úterý

Termíny: 10. 1., 24. 1., 7. 2., 21. 2., 7. 3., 21. 3.

Schwarzkopf Professional DGT

Termíny: 12. 1., 26. 1., 9. 2., 23. 2., 9. 3., 23. 3.

Mattel dětský turnaj

Termíny: 14. 1., 11. 2., 11. 3.

Novoroční odpal

První míčky sezony 2023 společně odpálíme v pondělí 9. 1. 2023 v 18 hodin. Všechny vás
srdečně zveme na novoroční setkání. Jako každý rok si spolu připijeme, popřejeme rovné a přesné rány, zasoutěžíme o přesný chip a dáme něco dobrého na připraveném rautu. Těšíme na vás v  1. patře klubovny.

Golfová buggy - Golf Hostivař

Buggy výhodněji

Pro ty z vás, kteří máte PLUS, VIP nebo Rezident členství anebo jste našimi řádnými/rodinnými členy jsme připravili speciální BUGGY BALÍČEK, který obsahuje 5× půjčení golfové buggy. Pořídit si jej můžete na naší recepci za speciální cenu 2 500 Kč.

Lampiónový běh

Nejeden z nás si jako novoroční předsevzetí dává, že se začne více hýbat. Můžete se do toho pustit s námi, a to hned 5. ledna 2023, kdy pořádáme již tradiční novoroční běh pro širokou veřejnost. Sraz účastníků je od 17.30 do 18.30, na osvětlené hřiště pak vyběhneme v 19.00. Trasa měří pět nebo deset kilometrů. Můžete se vydat i na nesoutěžní trasu dlouhou 2,5 kilometru. Kromě dobré nálady přibalte i čelovku. Registrovat sebude možné u nás na webu.

VIP zpráva

Pro všechny naše VIP členy jsme rozšířili nabídku green fee balíčků, které si mohou ke svému VIP členství přikoupit.

10 green fee — 7 700 Kč

20 green fee — 13 400 Kč

30 green fee — 15 000 Kč

3 skipasy zdarma

I v letošní zimní sezoně lyžují hostivařští členové jeden den v lednu, únoru a v březnu zdarma. Na zbylé dny máte ve Skiareálu Malá Úpa 20% slevu na skipas. O slevový kód na 100% nebo 20% slevu si napište na naši recepci — recepce@golfhostivar.cz. Samotný kód pak využijete k nákupu skipasu na e-shopu www.skimu.cz.


Poháry předány

Na slavnostním večeru, který se konal 12. 11. 2022, jsme ocenili ty nejlepší výsledky letošní sezony. Poháry jsme předali těmto hráčům. Gratulujeme.

Schwarzkopf Professional DGT 2022

Společná kategorie na stb. body:

  1. Regina Řandová
  2. Simona Hammerová
  3. Blanka Potočková

Společná kategorie na rány:

  1. Markéta Polesná
  2. Alena Jinková
  3. Dita Marchal

Mistrovství klubu ve hře na rány:

ženy

  1. Anežka Pavlíčková
  2. Nela Trávníčková
  3. Erika Kotková

muži

  1. David Štrouf
  2. Lukáš Broda
  3. Denis Kalina

Mistrovství klubu ve hře na jamky:

ženy

  1. Nela Trávníčková
  2. Natalie Pfleger
  3. Linda Frýbertová

muži

  1. Filip Horáček
  2. David Štrouf
  3. David Kula

Mistrovství klubu Masters 50+ rány:

  1. Nguyen Xuan Hiep
  2. Pham Chi Thuyen
  3. František Drábek

 

Ve věku 87 let zemřel Pavel Hepnar

Zasáhla nás smutná zpráva, zemřel Pavel Hepnar. Pavel byl člen sítě slávy České golfové federace. Stojí za vznikem golfového hřiště v Bechyni i za vznikem 1. jihočeského golfového klubu, a to nejen formálně, ale především svou trenérskou prací, díky níž vytvořil základ pro jihočeskou golfovou hráčskou základnu. Po ukončení této své úspěšné bechyňské mise působil na řadě dalších míst v Jižních Čechách, například v golfové akademii ve Větřní. Později se stal profesionálním učitelem golfu a své působení přesunul i do dalších regionů včetně Prahy.

U nás v Hostivaři působil krásných devatenáct let a svým přístupem k výuce změnil život stovkám lidí, protože je prostě přivedl ke golfu. Když se koncem března 2022 Pavel rozhodl ukončit svou trenérskou činnost, udělil mu Golf Club Hostivař čestné členství. Pavel Hepnar zemřel ve středu 3. srpna 2022. Pavla Hepnara lze po právu označit za zakladatele jihočeského golfu a velkého propagátora golfu v ČR.

Mikuláš na golfu 5. 12. 

V pondělí 5. prosince od 15.30 jsme pro malé absolventy dětských golfových kurzů i další zájemce o prožití netradiční mikulášské nadílky připravili odpoledne plné zábavy. Připravte si básničky a písničky, Mikuláš se svými pomocníky andělem a čertem přijdou nadělovat. Na akci je nutné se nahlásit e-mailem na kurzy@golfhostivar.cz. Více na našem webu.

Soutěž HOPALO

Indoorová soutěž od 1. prosince 2022 do 31. března 2023. Vyberte si jakékoliv hřiště chcete. Když zahrajete alespoň některé jamky v paru, zařadíme vaše jméno do osudí, ze kterého budeme každý měsíc losovat pět výherců, kteří vyhrají krásné ceny od našich sponzorů. Stačí po hře vytisknout skóre kartu a odevzdat s kontaktem na recepci. Každý měsíc začínáme nanovo. 

Vyhrál Lubomír Bejšovec

O letních prázdninách jste mohli vyhrát VIP členství na rok 2023, stačilo se jen zúčastnit jakéhokoliv klubového turnaje a my jsme každou vaši návštěvu automaticky zařadili do osudí. Štěstí se usmálo na Lubomíra Bejšovce, který se stal naším VIP členem. Gratulujeme.