Představujeme

Ve zkratce

-11. 5. 2019

Vše, co byste neměli přehlédnout

Děti hrají zdarma

Mezinárodní den dětí, vysvědčení a konec prázdnin. Tyto tři dny věnujeme dětem, a tak mohou 1. června, 28. června a 31. srpna hrát v našem areálu zdarma. Platí pro hřiště, driving, akademii, prostě cokoliv. Nezapomeňte na to!

Jako kdyby se nic nedělo

Hřiště je po zimních rozkopaných týdnech kvůli výměně plynovodu v perfektním stavu. Díky práci našeho greenkeeperského týmu můžete hrát na jaře v ideálních podmínkách.

Vyhrála Hanka

Od prosince do března jste každou svou návštěvou Indooru zvyšovali šanci na výhru tříměsíčního členství ve Wellness & SPA v hotelu
Carlo IV v hodnotě 13 000 Kč. Do slosovacího osudí bylo zařazeno téměř šest tisíc návštěv. Štěstí se při losování nakonec usmálo
na Hanku Pšeničkovou, naši dlouholetou členku a reprezentantku senior repre týmu.

Hvězda jménem Lukáš 

Lukáš Broda, člen našeho extraligového týmu, vyhrál Volvo World Golf Challenge 2018. Lukáši, jaké to bylo? „Turnaj Volvo World Golf Challenge 2018 se letos hrál na jednom z nejkrásnějších hřišť Jihoafrické republiky, a to na hřišti Fancourt. Proběhl ve dnech 24. až 29. března. Finále se účastnilo 42 hráčů z osmnácti zemí světa. Hrála se tři fi nálová kola na rány s vyrovnáním HCP. Do finálového kola jsem startoval z druhého místa se ztrátou jedné rány. Hrál jsem dobrý golf na krásném hřišti. Celý turnaj se rozhodl na osmnácté jamce posledního kola, kdy jsem zahrál birdie na pětiparu a vyrovnal leadera. Díky lepšímu skóre jsem se tak stal vítězem celého turnaje a prvním Čechem, který vítězný titul získal,“ říká spokojený Lukáš.

Seriál pravidel na FB

Doporučujeme zhlédnout seriál pravidel, která na svém Facebooku před časem zveřejnila Česká golfová federace. Dobře natočená, snadno pochopitelná a časově nenáročná videa jsou vhodná pro začátečníky i pro pokročilé hráče.

Pravidelné turnaje

Úterý, středa, čtvrtek. I letos v tyto dny pořádáme naše hostivařské tour – pravidelné turnaje pro seniory, dámy a pro všechny.

ÚTERÝ: MASTERS 50+
Každé úterý postupným startem od 10 hodin. V rámci green fee získáte celodenní vstup na driving range + 50 míčků zdarma a celodenní vstup na hřiště akademie v den turnaje. Vyhodnocujeme první tři hráče ve společné kategorii 0–30 a 30,1–54.

STŘEDA: HCP STŘEDA
Startuje se postupným startem od 8 hodin. Každý čtvrtý turnaj budeme navíc losovat výherce horského kola. Hráči v rámci startovného získávají i celodenní vstup na driving range + 50 míčků zdarma.

►ČTVRTEK: SCHWARZKOPF PROFESSIONAL DÁMSKÁ GOLFOVÁ TOUR
I v letošním roce jsme pro vás připravili dámský turnaj a spoustu skvělých cen od partnera turnaje. Vezměte s sebou kamarádky a přijďte si zahrát! Každá hráčka získává v rámci startovného celodenní vstup na driving range + 50 míčků zdarma a malé občerstvení. Hlídání dětí
v době turnaje zajišťuje profesionální agentura.

Hrajte s námi Eklektik!

Eklektik je aplikace, která za vás vybere to „nejlepší“. Zvolte jednu z tour, kterou u nás pravidelně hrajete, a nechte si  v rámci svých výsledků počítat ideální skóre. Po každém odehraném turnaji je do výsledkové listiny Eklektiku zapsán u jamky nejlepší výsledek (počet ran) na dané jamce. Postupně budou sčítány vaše nejlépe zahrané jamky v průběhu celé sezony. Po skončení tour vám Eklektik ve výsledkové listině
ukáže vaše ideálně zahrané kolo v Hostivaři. Nemusíte se ani zúčastnit všech turnajů. Aplikace tak pro vás připraví novou výzvu – protože víte, že vy na to máte. A je jen na vás, zda budete chtít překonat sami sebe a zlepšovat svoji „skóre kartu Eklektiku“. Zapojte se. Vyhrává ten, kdo získá nejnižší výsledek. Pro Eklektik vítěze každé tour máme připravené dvě green fee na naše hřiště!

Prázdninové kurzy pro děti

I na letošní prázdniny jsme pro vaše děti připravili letní prázdninové golfové kurzy. Každý kurz je vlastně takovým letním golfovým soustředěním. Začínáme vždy v 9.30 a končíme v 16.00. V závislosti na věku a výkonnosti hráče nabízíme dva typy – pro děti od 5 do 10 let a pro děti od 10 do 15 let. Vyberte si z našich termínů a přihlaste své děti včas. Děti, které jsou členy hostivařského klubu, mají 10% slevu, platí tak 4 131 Kč (do 10 let), 5 841 Kč (od 10 let).

► KURZY PRO DĚTI OD 5 DO 10 LET
15. 7. – 19. 7.
22. 7.– 26. 7.
5. 8. – 9. 8.
19. 8. – 23. 8.
26. 8. – 30. 8.

► KURZY PRO DĚTI OD 10 DO 15 LET

David Šipla
8. 7. – 12. 7.
22. 7. – 26. 7.
19. 8. – 23. 8.
26. 8. – 30. 8.

Martin Sládek
1. 7. – 4. 7.
26. 8. – 29. 8.

Roman Chudoba
15. 7. – 19. 7.
19. 8. – 23. 8.

 

Novinka: Business Golf & Breakfast

Hledáte nové příležitosti pro vaši firmu, nebo naopak sháníte vhodného dodavatele? Připravili jsme pro vás novou sérii ranního golfu se snídaní a networkingem. Při pohodové ranní devítce zakončené snídaní tak máte příležitost najít nové obchodní i golfové parťáky. Hrát budeme 9 jamek, startujeme brzy ráno. Po hře je připravena společná snídaně s možností se vzájemně lépe poznat, vyměnit si kontakty, navázat spojení. Za snídani, welcome drink včetně startovného a green fee zaplatíte jako člen 590 Kč, pro nečleny je cena 790 Kč. Máte-li green fee v ceně členství, platíte pouze startovné 250 Kč. Registrujte se na emailu barbora.soukupova@golfhostivar.cz.

Naučte se golf a získejte HCP

Celou sezonu budeme spouštět kurzy pro úplné začátečníky, kteří s golfem nemají buď vůbec žádné zkušenosti, nebo jen minimální a kteří si chtějí osvojit základy a správně trénovat nebo hrát na akademii. Kurz Nauč se golf trvá čtyři týdny, kdy se vám jednou týdně ve vámi zvoleném termínu věnuje 85 minut profesionální trenér. Kurz stojí 2 400 Kč na osobu a spouštíme jej při minimálním počtu tří osob. Rádi pro vás připravíme i kurz pouze pro dvě osoby, kurzovné je pak 2 800 Kč za osobu. Máte-li už za sebou nějaké zkušenosti, přihlaste se do kurzu Získej HCP – v tomto kurzu byste měli získat veškeré dovednosti a znalosti potřebné ke složení zkoušky golfové způsobilosti.
Nic už vám pak nebude bránit v tom, abyste začali poznávat krásu golfových hřišť i z pohledu hráče. Kurz trvá čtyři týdny, pátý týden skládáte zkoušku golfové způsobilosti. Za kurz zaplatíte 3 200 Kč, při počtu dvou osob 3 900 Kč za jednoho. Kurzy začínají dle zájmu v pondělí od 18.30 nebo v úterý od 10.00, případně ve středu od 18.30. Pokud chcete začít se svými přáteli a máte již vytvořenou vlastní tréninkovou
skupinku, vyjdeme vstříc vašim časovým přáním. V rámci kurzu máte během tréninku zdarma vstup na tréninkové prostory, míčky a půjčení golfových holí.

 

Luxus s naším logem

Dílna společnosti SENSE design pro náš golfový klub připravila kolekci luxusních doplňků módy. Cestovní taška a peněženka ve třech barevných variantách jsou ručně vyrobeny z jemné jehněčí kůže a naši členové mají nyní možnost si výrobky nechat označit nejen decentním logem našeho klubu, ale i svými iniciálami. Vzorky zboží jsou k vidění v obchůdku v recepci hostivařského areálu.

WebGolf

Od letošní sezony je v našem areálu otevřena nová kamenná prodejna golfového vybavení WebGolf. Všem hráčům nabízí i další služby, například servis golfových holí, nebo si můžete na počkání nechat potisknout golfový míček, a to dokonce zdarma. E-shop webgolf.cz se může pochlubit největší  nabídkou zboží v České republice. ■

Zapište si do kalendáře

TURNAJE, KTERÉ DO K ONCE PRÁZDNIN NESMÍTE PROŠVIHNOUT:

KVĚTEN

Samui SPA – váš úžasný relax nejen po golfu
19. 5. ne; 18 jamek od 9.00, výhra: poukazy na masáže
Páteční golfová grilovačka
31. 5. pá; 9 jamek, po hře grilované občerstvení

ČERVEN

Speed golf
7. 6. pá; rychlá a zábavná varianta golfu
Velký klubový turnaj
8. 6. so; 18 jamek, společenský večer s tombolou
Golf Hostivař Hickory Match
14. 6. pá; 9 jamek v dobových kostýmech
Mistrovství GCHOS
16. 6. ne; Mistrovství klubu na stablefordové body
Mattel dětský turnaj
21. 6. pá; 9 jamek pro děti do 15 let
Páteční golfová grilovačka
21. 6. pá; 9 jamek, po hře grilované občerstvení
Dětský texas dvojic
24. 6. po; 9 jamek pro rodiče a děti, opékání špekáčků
Prázdninový noční turnaj
28. 6. pá; 9 jamek, svíčky, louče, blikačky

ČERVENEC

Páteční golfová grilovačka
12. 7. pá; 9 jamek, po hře grilované občerstvení
Grilované selátko
14. 7. ne; 18 jamek, grilované selátko po hře
Páteční golfová grilovačka
26. 7. pá; 9 jamek, po hře grilované občerstvení

SRPEN

Páteční golfová grilovačka
9. 8. pá; 9 jamek, po hře grilované občerstvení
Letní texas dvojic
10. 8. so; 18 jamek, texas scramble
Páteční golfová grilovačka
23. 8. pá; 9 jamek, po hře grilované občerstvení