Představujeme

Bydlení, investice, budoucnost

-27. 11. 2019

V letošním roce odstartoval prodej bytů realizovaných v rámci projektu Rezidence Golf Hostivař. Jde o druhou část projektu, jehož první etapa zahrnovala výstavbu více než stovky rodinných domů. Rodinné domy přibydou i v této druhé části, kromě nich ale i dům pro seniory a také tři bytové domy s celkem 54 byty.

 

Rozlohy bytů se pohybují od 58 do 100 m2. Přízemní byty mají velké předzahrádky, byty v patrech balkony a terasy s krásným výhledem. Ke každému bytu patří sklep, kde můžete uschovat třeba golfové hole, a také garážové stání pro automobil. Dispozice a vybavení bytu si majitelé mohou ladit podle svého vkusu, rozpočtu i snů.

O realizaci návrhu bytových domů se postaral architektonický ateliér ADR založený předními architekty Petrem Kolářem a Alešem Lapkou. Oba mají ve svém portfoliu řadu prvotřídních staveb i daleko za hranicemi České republiky a posbírali za ně několik ocenění. Jsou také autory hostivařského golfového areálu, pivovaru Hostivar, Spojovna či hotelu Omnia v Jánských Lázních.

Byty uprostřed golfového hřiště budou výjimečnou stavbou v krásném prostředí, blízko centra Prahy, a budou tak ideální investicí do budoucna. Pro vášnivé golfisty, kteří nepotřebují velký dům a jimž vyhovuje příjemné a nadstandardní bydlení jen pár minut pěšky od odpaliště 18jamkového hřiště, je tento projekt velkou výzvou. Díky skvělému umístění v srdci golfového areálu je celý projekt jakoby vytržen z uspěchaného pražského života, zároveň je ale na dosah tomu, čemu se dnes úspěšně říká kompletní občanská vybavenost.

Krásné bydlení jako ideální investice.

Je zde dobré spojení na dvě trasy pražského metra, řada škol a školek, několik zdravotnických zařízení, blízké multikino, restaurace i řada dalšího sportovního vyžití. Příjemným bonusem je známý hostivařský lesopark, který využívají rodiče s dětmi, sportovci i majitelé psů, a také snadná dostupnost výpadovek ve směru na Brno, Mladou Boleslav či Hradec Králové. Díky kontrolovanému vjezdu do celého areálu se zde můžete cítit v bezpečí.

Vidíte se už na terase po úspěšně zahrané osmnáctce? Hledáte vhodnou investiční příležitost? Rádi byste se o projektu dozvěděli více a vybrali si z nabídky volných bytů? Zavolejte, rádi vás naším obytným areálem schovaným uprostřed golfového hřiště provedeme.

Více informací a půdorysy jednotlivých bytů naleznete na www.rgh.cz.