Indoor výzva Golf Hostivař

Představujeme

Indoorová výzva

-30. 11. 2021

Loňská golfová zima byla prostě jiná. Golf byl totiž jedním z mála sportů, které šlo provozovat i v rámci platných epidemických opatření. Samozřejmě, mohli jste taky chodit běhat, jenže od šesté hodiny večerní dál leda tak s čelovkou. To na golfu bylo na drivingu světlo a také teplo. A tak se stalo, že i ti nejzatvrzelejší odpírači zimního golfu vytáhli termooblečení a trénovali jak zběsilí. Však to pak na těch jarních výsledcích bylo znát. Potvrdilo se pravidlo, že kdo je v zimě připraven, není na jaře zaskočen.

I když to byla jistě zajímavá zkušenost, nejsme naivní a víme, že letos bude vyhřívané odpaliště i indoor o vaši přízeň znovu muset bojovat. Co víme, my si to přejeme! Přejeme si, aby letošní zima proběhla co nejnormálněji a abychom se o váš čas a sportovní nadšení museli férově poprat se všemi lyžařskými areály, snowparky, běžkařskými stopami, wellness centry, sportovními halami a bazény, které, doufáme, budou normálně otevřené.

Nachystali jsme pro vás novou hru a doufáme, že vás bude bavit. Pojďme si ji představit.

Přehrajte mě

Opravdová výzva pro každého golfistu – začátečníka i zkušeného. Každý týden se jeden z nás hostivařáků – trenérů, maršálů, zahradníků nebo i recepčních – postaví proti vám a vyzve vás na souboj. Vybere si hřiště, zapíše nastavení a zahraje. Výsledek a parametry nastavení zveřejní a vy pak budete mít celý týden na to, abyste jeho skóre překonali. Po celý týden budou průběžné výsledky na nástěnce v indooru a budete moct hrát klidně znovu a znovu, dokud se vám nepodaří výsledek přehrát. Ze všech, kterým se podaří vyzývatele přehrát, vylosujeme jednoho, který bude moct výhru oslavit proseccem z místního Bistra Green. No a když vyzývatele nepřehraje nikdo, je láhev jeho.

Začínáme v pondělí 3. ledna, kdy vás vyzve naše recepční Denisa Bělonohá, a poslední pondělí vychází na 21. března. Láhví a šancí máme dostatek.

Akce v zimě

Máme pro vás připravený indoor turnajový kalendář a další hezké akce. Zapište si je raději do svého kalendáře, ať nic neprošvihnete.

  1. prosince 2021

Mikuláš na golfu

Mikuláš, anděl a čert přijdou i letos 5. prosince, předpokládáme, že kolem půl čtvrté. Od 15 hodin budeme mít pro děti připraveny soutěže, aby jim čekání snáze utíkalo. Svatá, a trochu pekelná trojice si během odpoledne každé dítě zavolá a probere s ním, co se během roku dařilo a co ne. Vyřiďte dětem, ať se nezapomenou naučit nějakou pěknou básničku, to Mikuláše vždycky potěší a dokáže vykouzlit drobný dárek. Místa na nadílku je potřeba rezervovat předem u naší Andrey na kurzy@golfhostivar.cz.

  1. ledna 2022

Novoroční odpal

Přijďte si v pondělí 3. ledna 2022 v 18.00 odpálit svůj první golfový míček nového roku. Připijeme si na zdraví a na úspěšnou sezonu. Již tradičně upečeme špekáčky a zahřejeme se svařákem. Nezapomeňte vzít s sebou svůj golfový míček. Vstup je pro naše členy zdarma, ostatní 100 Kč.

  1. ledna 2022

Lampionový běh

Hned po Novém roce vyrazíme už po šesté na pětikilometrovou anebo desetikilometrovou trasu po osvětleném hostivařském hřišti. Necítíte-li se na takovou vzdálenost, můžete absolvovat nesoutěžní kolo dlouhé 2,5 kilometru. Startujeme v 18.50, registrace začíná v 17.30 hodin. Vezměte si s sebou i čelovku, ať se nám na hřišti neztratíte. Registrace na webu www.tttparta.cz.

TURNAJE POKRAČUJÍ I V ZIMĚ NA SIMULÁTORU

Dopolední turnaje, které vám nastartují celý den. Je jedno, jestli venku sněží nebo prší, v indooru hrajeme za každého počasí.

TURNAJOVÉ ÚTERKY

Pro všechny golfisty – nezáleží na věku ani na pohlaví

leden – 11. ledna, 25. ledna

únor – 8. února, 22. února

březen – 8. března, 22. března

DÁMSKÉ ČTVRTKY

Schwarzkopf professional dámská golf tour

leden – 13. ledna, 27. ledna

únor – 10. února, 24. února

březen – 10. března, 24. března

DĚTSKÉ SOBOTY

Mattel dětský turnaj pro děti do 15 let

  1. leden, 12. únor, 12. březen